Retourneren & Herroepingsrecht

 

Informatie rondom garantie & retour

 RETOURNEREN 

U heeft het recht uw bestelling tot maar liefst 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag incusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden (zie hiervoor de retourvoorwaarden). Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@sanisupreme.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen uiterlijk 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten vanaf het moment dat het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

BELANGRIJK:

Retouren dienen met DPD Pakketdienst retour gestuurd te worden om te voorkomen dat een pakket bij een afhaalpunt wordt afgeleverd en wij hiervan niet op de hoogte zijn. DPD levert direct bij ons magazijn zodat wij de retour ook snel kunnen verwerken. Klik op deze link voor het aanmelden van een DPD pakket.


Indien een artikel geleverd is met schade dient dit binnen 24 uur na ontvangst per email aan ons gemeld te worden via; klantenservice@sanisupreme.nl.
Dit in verband met (Europese) regelgeving van onze leveranciers  betreffende het aanmelden van artikelen met gebreken en/of schade.


 RETOURPROCES

 UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Alle fysieke artikelen kunnen geretourneerd worden met uitzondering van onderstaande specifieke bepalingen en/of situaties.

Let op:  

 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die reeds gemonteerd zijn en daarvan zichtbare (montage)schade hebben opgelopen
  6. waarvan de originele verpakking- en beschermingsmaterialen niet meer aanwezig zijn

 GARANTIE

Op alle artikelen bieden wij de wettelijke garantietermijn van 2 jaar na datum van aankoop of de fabrieksgarantietermijn van de producent en/of groothandel die de producten of het merk voeren. Belangrijk is dat de schade niet ontstaan is door externe objecten en invloeden en niet door het artikel onjuist (met geweld o.i.d.) te gebruiken. daarnaast dient het productonderhoud te geschieden volgens de richtlijnen die SaniSupreme aangeeft, zie hiervoor de onderhoudsinstructie die meegeleverd wordt en ook op de website te vinden is. Schade door slecht onderhoud waardoor roest of kalkaanslag ontstaan is kan helaas niet vergoed worden. In Nederland is het kalkgehalte van het leidingwater dusdanig hoog dat dit bij slecht of matig onderhoud altijd gevolgen zal hebben voor schade aan het product.

Voor alle retouren en retourmeldingen graag rekening houden met volgende criteria:

- originele verpakking(en), onbeschadigd (her)gebruiken voor retourzending
- gebruik enkel en uitsluitend transparante bevestigingstape voor de verpakking
- alle accessoires toevoegen inclusief bevestigingsmaterialen in originele doos, en daarvoor gebruikte beschermingszakjes van stof of plastic
- gebruik extra beschermingsmateriaal indien nodig zoals bubbeltjesplastic (te koop bij bouwmarkten of reeds gebruikt bij originele zending)
- het artikel en de accessoires dienen schadevrij en watervrij geretourneerd te worden, zonder krassen, deuken, lakbeschadigingen etc. (reclamaties achteraf kunnen wij niet accepteren helaas).
Retouren accepteren wij nadat we deze controleren op de volgende punten;
- retourlabel en overige documenten in de doos

Zodra alles in nieuwstaat ontvangen is zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten.


Wij adviseren om vooraf aan de retourzending foto's te maken van het product zonder beschadigingen.

RETOURFORMULIER

klik op onderstaande link om het formulier te downloaden

Retourformulier SaniSupreme®